japán arcmasszázs

Arcfiatalító japán arcmasszázs

Mi is a japán arcmasszázs?

Egy nagyon különleges masszázstechnika, nem csak az arcot érinti, érinti a vállakat, a fejet, az arcot és a nyakat. Ez azért nagyon fontos, mert a nyak masszírozásával utat engedünk a vérnek, hogy föláramolhasson az arcba, és oxigént vigyen, táplálja az arcbőrt.

A japán arcmasszázs technika nem csak az arcbőrre hat, hanem a bőr alatt lévő izmokra is, így emeli a bőr tónusát. Az arc masszázsával, az izmok masszázsával pedig tonizálni tudjuk az arcizmainkat és végül a nyirok drenázzsal pedig azokat a toxinokat, amik felszabadultak, el tudja szállítani a test.

A japán arcmasszázs az anma, egy nagyon régi, japán arcmasszázs-technikán alapszik, több mint 7000 éves maga az anma technika és vannak benne úgynevezett siaczu elemek is, amik a pontnyomásos masszázstechnikát jelentik, tehát vannak benne simító mozdulatok, vannak benne pontnyomásos mozdulatok, amikor az akupresszúrás pontokat kezeljük és szintén a meridiánokon is simítunk, valamint vannak benne ilyen nagyon finom mozdulatok, amivel a nyirokdrenázst csináljuk.

Milyen problémákra nyújt gyógyírt a japán arcmasszázs?

Elsőként a stresszoldást mondanám. Annyira csodálatos hatása van a masszázsnak, hogyha valaki rendszeresen jár és már tudja, hogy miben van része akkor nagyon gyorsan elalszik, vagy egy olyan meditatív állapotba kerül, ami valahol az ébrenlét és az alvás között található.

A ráncok kialakulása természetes folyamat, az öregedés része, de közel sem mindegy, milyen mélyek a ráncok és milyen az arcizmaink tónusa. A masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A bőr bizonyos rétegeiben (irha és bőralja) lévő vérerekben keletkező vérbőség a bőrben jelentős mértékű változást okoz: a hámképzés fokozása, az elhalt hámsejtek könnyű leválása, a kötőszövet élettani folyamatainak felgyorsulása, sejtjeinek, rostjainak fokozott képződése.

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, a szederjes, illetve a seborrheás arcbőr kezelésére*, ápolására.

További jótékony hatások

 • a vénás erek keringésének jelentős javulása*,
 • bőrhőmérséklet megemelkedése,
 • tápanyagok könnyebb felszívódása,
 • kozmetikai anyagok gyorsabb felszívódása,
 • sima, feszes és bársonyos arcbőr
 • A japán arcmasszázs folyamatai

  Arctisztítással kezdünk, ezt követi az ápoló krém felvitele, bedolgozása, majd maszkot teszünk az arcra. A hatóidő letelte után finoman áttöröljük a kezelt területeket. Magas minőségű, káros anyagoktól mentes szerekkel dolgozom, de igény esetén van lehetőség a vendég saját termékének használatára is.

  A masszázs ideje kb. 45 perc.( az arc elkészítésével együtt)

  A legjobb hatás eléréséhez legalább 2-3 naponta javasolt masszírozni, de a heti 1 vagy csak alkalmankénti masszázs is látványos és érezhető eredményt okoz.

Lepd meg szeretteidet ajándékutalvánnyal,karácsonyra ,születésnapra,évfordulóra

Készítsd el weboldaladat ingyen!