Kozmetika

Tisztító alapkezelés

Kezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a felhalmozódott hámsejtektől, gyulladt mitesszerektől és pattanásoktól. Ezen kívül segít megőrizni a gyulladt mitesszerek és pattanárok kialakulását. A kezelés során a bőrtípusnak megfelelő készítményeket alkalmazom. A kezelés nem tartalmaz kiegészítő szolgáltatásokat: tápláló, hidratáló szépségmaszk alkalmazását és masszázst. A kezelést elsősorban problémás bőrű fiataloknak ajánlom. Ideje állapottól függően 60 - 70 perc.

Tisztító, vitaminos kezelés arc- és dekoltázsmasszázzsal

Arckezelés mélytisztítással, bőrtápláló maszkkal és masszázzsal. A kezelés után tisztábbá válik a bőr és feltöltődik vitaminokkal. A kezelést leginkább olyanoknak ajánlom, akik tisztító kezelés mellett hatóanyagos kezelésre, pihenésre és relaxálásra is vágynak. Ideje állapottól függően 60 - 80 perc.

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül. A rádiófrekvenciás arckezelés során a bőrfelszín és a bőr mélyebb rétegei a rádiófrekvenciás energia hatására felmelegednek. Ezáltal a bőrben elindul a kollagén és elasztin termelődés, a ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel.

Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.

Általában 6-12 kezelést szoktunk javasolni, heti 1 alkalommal. A kezeléseket alkalmanként és kúraszerűen is igénybe lehet venni.

Gyantázás

A gyantázás olyan tartós simaságot biztosít, amelyet borotválással, epilálással, szőrtelenítő krémek használatával nem érhetünk el. 

Szempilla- és szemöldökfestés

A szem vizuális kiemelésének egyik módja például, a szempillák, valamint a szemöldök tartós festése. A kezelést ülő helyzetben végezzük. A Vendég egyéniségének, bőr és hajszínének megfelelő festék színárnyalat előállítása egyedileg történik. 

Szempilla- és szemöldök festés esetén is ügyelünk az Ön egészségére. 

Kizáró ok:

  • a kontaktlencse viselése a kezelés alatt,
  • a szem gyulladt állapota, esetleges közelmúltban történt szemműtét esetében, 
  • esetleges allergiára való érzékenység, 
  • lázas állapot, influenza esetén, 
  • illetve egyéb kóros szem, és szem környéki elváltozás esetén.

A szempillafestéshez kimondottan kozmetikusoknak kifejlesztett festéket használunk. Ráadásul ne feledjük, hogy a tartós szempillafestés után nem kell reggelente a szempillaspirállal bajlódni, és csak 3-4 hetente kell megismételni. Mi segítünk Önnek, hogy jól érezze magát bőrében.

Szemöldökszedés

Egy formás, vonásokhoz illő szemöldök hangsúlyozza az arc előnyös oldalát és csodálatos keretet ad a szemeknek. A szemöldökön majdnem biztos, hogy alakítani kell, természetes formájában ugyanis szinte senkinek nem áll jól.  

Készítsd el weboldaladat ingyen!