rádiófrekvenciás kezelés

RÁDIÓFREKVENCIÁS KARCSÚSÍTÁS (RF)

A rádiófrekvenciás karcsúsítás (RF) kiváló módszer a zavaró zsírpárnák és a narancsbőr (cellulit) eltüntetésére, de hatékony a test bőrének feszesítésére is. Az RF hatására felmelegszenek a zsírsejtek, megnyílnak a sejtek falai, így a zsír el tud távozni.

A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Az RF kezelés kiváló kiegészítője a kavitációnak, hiszen segít a felbontott zsírt a nyirokáramba juttatni és kiürülni a szervezetből, mindeközben a bőrt is feszesíti.

Az RF kezelések kiegészítésére jól alkalmazható a vákuum - vörös foton terápia, mert a vákuum segít kimozdítani a lerakódott zsírt, jelentősen élénkíti a nyirokkeringést, feszesíti a bőrt. A vörös foton segít az anyagcsere folyamatok fokozásában, stimulálja az izmokat, ezzel javítva a kötőszövet és a bőr állapotát. Az anyagcserét és a zsírcserét felgyorsítja, az izomtömeg gyarapodását beindítja.

Használata ajánlott:
Alakformálásra, testszobrászatra
Bőrfeszesítésre, lifting hatás elérésére
Cellulit (narancsbőr) csökkentése
Nyirokkeringés és vérkeringés stimulálására
Kollagén termelés beindítására
Bőrfeszesítésre
Körméret csökkentésre 

Készítsd el weboldaladat ingyen!