kavitációs zsirbontás

A kavitáció zsírbontás egy teljes egészében személyre szabható karcsúsító eljárás, amely során a legproblémásabb testrészeken, a combokon, a hason, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálást végezhetünk. 

 A kavitációs zsírbontás hatékony, ezért akár már 1 kezelés után látható az eredmény! 

Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a (kezelt területen található) zsírsejtekre hat. A kezelés helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák legyen az a has, csípó, belső combok, fenék, vagy éppen a kar). Csak a kívánt helyekről tűnik el a felesleg, ahonnan nem szeretnénk, onnan nem fogunk fogyni. A kezelés különösen a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos, mert a mélyebben lévő zsírsejtek is elérhetőek vele.

A kezelés alkalmazható

Alakformálásra

Bőrfeszesítésre

Narancsbőr eltüntetésére

Zsírpárnák csökkentésére

Testtájak kerület-csökkentésére


A kavitáció tudományos háttere
A legújabb és leghatásosabb módszer, mely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja. A fókuszált ultrahang hatására magasnyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, melyek amint elérik a zsírsejtek falát, azonnal szétrobbantják azokat. A kavitációs zsírbontó készülék speciális frekvencián (40 kHz-en) működő ultrahang-hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikróméretű vákuum-buborékokat hoz létre a sejt közötti térben.


Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe onnan a májba kerülnek, majd ott lebontódnak. Általánosan elfogadott, hogy a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. emiatt a kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek. Ezt a tézist vannak, akik cáfolják.

A kezelés alatt javasolt:
A kiürüléshez elengedhetetlen a napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.

 A kezelések időtartama alatt szénhidrátban szegény étrendet szükséges betartani, javasolt napi fél óra mozgás.

 A kezelések hetente 1- 2x ismételhetőek, mivel a szervezetnek időre van szüksége a zsírok és a méreganyagok távozásához. Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra, de optimálisnak a 7 nap tekinthető. Vérbőséget fokozó krém, természetes kollagén otthoni alkalmazása fokozza a kúra eredményességét.
A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kezelés nem fájdalmas egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet.

A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszan tartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Kúra időtartama
Egy kúra átlagosan 6 -10 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max. 20 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet is érinthet. Az elérhető eredmény függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általában elmondható, hogy egy kúra alatt egy-két ruhaméret csökkenés várható a kezelt területen.

FONTOS TUDNIVALÓK

A kavitációs zsírbontás ellenjavallatai

Mensturáció

Magas vérnyomás,

nagyobb fokú szívbetegség, Pace-maker,

Sebek a kezelt területen

Májműködés zavara

Veseműködés zavara

Daganatos megbetegedés

Nem kezelt cukorbetegség

Szívizom-érelmeszesedés

Belső és középfül panasz /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt

Fertőző betegségek

Lázas állapot

Csonttuberkulózis

Központi idegrendszer krónikus sérülése

Autoimmun betegségek

Epilepszia

Fémprotézis

Fémspirál

Terhesség, szoptatás

Készítsd el weboldaladat ingyen!